Beschrijving

Route beschrijving.

De Buurtbus verzorgt een uurdienst tussen De Krim via Gramsbergen naar Hardenberg. De reis start aan de Hoofdweg (Horstra`s hofje ) om 7.55 uur en rijdt verder elk uur.De laatste vertrekt om 18.55 uur Bij deze halte is ook een aansluiting met lijn 29 van EBS naar Coevorden of naar Zwolle .

Bij het winkelcentrum Turfstekersplein gaan we rechtsaf (Beukenlaan) en dan 2e weg rechts (Marsstraat) aan het eind van de Marsstraat linksaf de Horstra`swijk op. Aan het eind van de Horstra`swijk rechtsaf (Lutteresweg) en dan 1e weg linksaf (Slagenweg) Aan het eind van die weg gaan we rechtsaf naar de Anerveenseweg. Bij de viersprong linksaf en bij het verzorgingshuis "Welgelegen" is een halte. Hierna 1e weg rechts (Hattemattestraat). Eind van de weg linksaf (Oostermaat). Bij het NS Station is een halte. Vertrek om 08.07 uur en dan elk uur t/m 19.07 uur. Daar draaien wij en gaan weer de Oostermaat op. Daarna linksaf de Hoge Esch op, deze weg gaat over in de Schakel, daarna in de Loozermars /De Lhee en na 50 meter rechtsaf, aan het eind linksaf de Hardenbergerweg op. Bij de 1e stoplichten gaan we rechtdoor. Bij de volgende stoplichten gaan we rechtsaf en de stoplichten hierna gaan we rechtdoor (Parkweg) Hierna 1e rotonde rechtdoor en de volgende rotonde nemen we 3/4 en gaan dan de Stationsstraat in. We rijden rechtdoor de spoorlijn over en gaan eerst naar het ziekenhuis daarna naar het Station waar we om 08.31 uur vertrekken en verder elk uur tot  19.31 uur. Hier heeft U de mogelijkheid over te stappen op de buurtbussen van Beerzerveld en Bruchterveld. Deze buurtbussen rijden naar Clara-Feyoena-Heem en langs de Evenementenhal. Vanaf het Station Hardenberg rijden we via de Lage Gaardenstraat naar de Parkweg hier gaan we rechtsaf en rijden vervolgens de route gelijk zoals de heenroute, via Gramsbergen, en we vertrekken bij het station om 08.31 uur en verder elk uur tot 19.31 uur tot in De Krim. Hier rijden we de hele Horstra`swijk en beginnen we weer aan de Hoofdweg tot 18.55 uur.

Tijdens de winterperiode rijdt er een extra bus. Deze vertrekt om 07.05 uur vanuit De Krim en rijdt de normale route heen maar neemt een kortere route terug en deze neemt dan ook geen passagiers mee.

Kijk ook op www. RRReis.nl

Voor andere aansluitingen o.a. op www.buurtbusbeerzerveld.nl

Deel deze pagina